Édes vagy keserű, étcsokoládé, tejcsokoládé, fehér csokoládé, mogyorós, krémes, tömör csokoládé, torták és aprósütemények, jégbe hűtött édességek és fagylaltok; a csokoládénak – az édesség kedvelői legnagyobb örömére – nagyon sok változata és felhasználási módja létezik. Ez a mű arra vállalkozik, hogy a kakaóültetvényektől indulva bevezesse az olvasót az „istenek eledele” mesés világába. Csodálatos fotókkal illusztrálva ismerhetjük meg annak a munkának a különböző fázisait, amely során a kakaószemből előbb kakaópor, majd különféle csokoládé lesz. A könyv arra nézve is hasznos tanácsokat nyújt, hogy hogyan kóstolgassuk, mivel fogyasszuk, hogyan tároljuk a csokoládét, s hogy melyek annak jótékony élettani hatásai. Ezen túlmenően még recepteket is közöl.
Nézd meg mit írtak rólunk vagy értékelj minket a Google-ben: Klikk ide - Sarki könyves antikvárium értékelés
**********
Könyves webshopunkhoz facebook oldal is tartozik. "Könyvek 300 Forinttól" facebook, klikk
Személyes átvétel hétfőtől szombatig Budapesten a Corvin negyednél a könyvesboltban: IX. Budapest, Ferenc krt 43.
(Könyvek 300 forinttól)
H - P : 10:00-19:00
Szombat: 10:00-14:00
Vasárnap ZÁRVA
Pont a Corvin negyed villamos/metro megállónál
Az online antikváriumba a könyvek feltöltése folyamatos. Legújabb "használt" könyveinket itt találod: aktuális újdonságok, klikk
Amennyiben a termék "jelenleg nincs raktáron", úgy értesítésre lehet feliratkozni. "Értesítést kér, ha újra van raktáron". Tehát előjegyzést lehet leadni.
A fejlesztés folyamatban van, de ilyenkor az ár az az "utoljára ismert ár". Ha újra van raktáron, akkor az ár módosulhat (árcsökkenés és áremelkedés egyaránt lehetséges) a könyv állapota és éppen aktuális piaci ára alapján. Köszönjük a megértést!