A csokoládé az egyik legpompásabb élvezeti cikk. Mohón és - alkalmasint - válogatás nélkül esszük: élvezetből, szenvedéllyel, vagy hogy erőt merítsünk belőle. Könyvünk első része a csokoládé lebilincselő történetét meséli el: az aztékok ismertették meg a tizenhatodik századi felfedezőkkel a Dél-Amerikában már évszázadok óta termesztett kakaóbabot. Csak a tizenkilencedik században próbáltak meg a kakaóbabból édességeket gyártani; ekkor kezdtek az emberek rajongani a finom édességért. A második rész több mint 200, részletes utasításokkal ellátott receptet tartalmaz az elképzelhető legistenibb csokoládés finomságokról. A hasznos technikai fejezetből megtudhatjuk, hogyan temperáljuk, miképp olvasszuk, csöpögtessük, nyomjuk ki a nyomózsákból az édességet a csokikrémekkel, öntetekkel és bevonatokkal foglalkozó fejezet pedig az olvasó sütési-főzési tudásában mutatkozó néhány megmaradt fehér foltot is el fogja tüntetni. Ebben a könyvben minden benne van, amit a csokoládéról tudni kell; kimeríthetetlen bibliája minden csokoládé iránt rajongó ínyencnek.
Nézd meg mit írtak rólunk vagy értékelj minket a Google-ben: Klikk ide - Sarki könyves antikvárium értékelés
**********
Könyves webshopunkhoz facebook oldal is tartozik. "Könyvek 300 Forinttól" facebook, klikk
Személyes átvétel hétfőtől szombatig Budapesten a Corvin negyednél a könyvesboltban: IX. Budapest, Ferenc krt 43.
(Könyvek 300 forinttól)
H - P : 10:00-19:00
Szombat: 10:00-14:00
Vasárnap ZÁRVA
Pont a Corvin negyed villamos/metro megállónál
Az online antikváriumba a könyvek feltöltése folyamatos. Legújabb "használt" könyveinket itt találod: aktuális újdonságok, klikk
Amennyiben a termék "jelenleg nincs raktáron", úgy értesítésre lehet feliratkozni. "Értesítést kér, ha újra van raktáron". Tehát előjegyzést lehet leadni.
A fejlesztés folyamatban van, de ilyenkor az ár az az "utoljára ismert ár". Ha újra van raktáron, akkor az ár módosulhat (árcsökkenés és áremelkedés egyaránt lehetséges) a könyv állapota és éppen aktuális piaci ára alapján. Köszönjük a megértést!