A hús ősidők óta az emberi táplálkozás állandó alkotórésze. Olyan életfontosságú tápanyag, amely ásványi anyagokat, vitaminokat és legfőképpen magas tápértékű, az emberi szervezet által könnyen hasznosítható fehérjéket tartalmaz. A hús nagyon kényes élelmiszer. A jól ismert konyhai alapszabály itt fokozottan érvényes: első számú követelmény a minőség! Inkább mondjunk le olykor a hús élvezetéről, semmint hogy silányságokkal beérjük. Az ízletes húsételek szinte a világ minden táján az étkezés fénypontját, de legalábbis központi, illetve fő részét képezik. Ez érvényes az európai konyha hagyományos, közkedvelt sültjeire, roládjaira és raguira csakúgy, mint az indiai fűszeres apróhúsokra, a hatalmas, szaftos, amerikai barbecue-steakekre vagy a távol-keleti, wokban készült, finom marha- és sertéshúscsíkokra. Christian Teubner válogatásában a hús elkészítésének lehetőségeibe nyerünk betekintést. A receptek pontos útmutatást adnak, ugyanakkor szabad teret engednek a fantáziának és a kreativitásnak. Értékes és érdekes információkkal szolgálnak az egyes országokról, termékeikről, különlegességeikről, az emberekről és szokásaikról. Egy dolog minden receptben közös: valamennyit elkészítették, mégpedig házias körülmények között és családias, a receptben megadott mennyiségek szerint – bízvást bízhatunk tehát bennük.
Nézd meg mit írtak rólunk vagy értékelj minket a Google-ben: Klikk ide - Sarki könyves antikvárium értékelés
**********
Könyves webshopunkhoz facebook oldal is tartozik. "Könyvek 300 Forinttól" facebook, klikk
Személyes átvétel hétfőtől szombatig Budapesten a Corvin negyednél a könyvesboltban: IX. Budapest, Ferenc krt 43.
(Könyvek 300 forinttól)
H - P : 10:00-19:00
Szombat: 10:00-14:00
Vasárnap ZÁRVA
Pont a Corvin negyed villamos/metro megállónál
Az online antikváriumba a könyvek feltöltése folyamatos. Legújabb "használt" könyveinket itt találod: aktuális újdonságok, klikk
Amennyiben a termék "jelenleg nincs raktáron", úgy értesítésre lehet feliratkozni. "Értesítést kér, ha újra van raktáron". Tehát előjegyzést lehet leadni.
A fejlesztés folyamatban van, de ilyenkor az ár az az "utoljára ismert ár". Ha újra van raktáron, akkor az ár módosulhat (árcsökkenés és áremelkedés egyaránt lehetséges) a könyv állapota és éppen aktuális piaci ára alapján. Köszönjük a megértést!